encyclopedie

Invloed van internet

Hoe mijn leven door internet is beïnvloed komt duidelijk tot uiting met de hiernaast afgebeelde foto's. Als ik vroeger iets wilde weten kon ik in de Oosthoek encyclopedie van mijn vader zoeken. Vaak stond het antwoord op je vraag er niet in.
Met je telefoon vind je met internet
op alle vragen een antwoord!
telefoon

en Wikipedia staat er niet in...
auto met beschrijving

Mijn toekomstbeeld

Geen idee of ik het nog zal meemaken, maar ik vind het een prettig idee, dat als ik over een aantal jaren geen auto meer zal kunnen/mogen rijden gebruik kan maken van een zelfrijdende auto.

Tevens ben ik blij geen digibeet te zijn en dat als ik misschien niet meer goed uit de voeten kan mijn boodschappen via internet kan doen en thuis laten bezorgen.

foto boodschappen
Wat ga ik doen met de cursus webdesign?

Professioneel ga ik niets doen met de cursus. Met erg veel plezier heb ik de afgelopen maanden deze cursus gevolgd. De komende tijd (afhankelijk van het weer) zal ik met het studieboek in de hand de website die ik al had opnieuw opzetten met hetgeen ik geleerd heb met de cursus webdesign. Waarschijnlijk zal ik daarbij de opzet gebruiken waarin deze webpagina is gemaakt, omdat daar de kleuren van de Zeeuwse vlag in zitten. De kleuren rood, geel en blauw.

Voorlopig ga ik echter zoveel mogelijk genieten van zee, zon en strand!

foto strand